Gratis kennismakingsgesprek?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Maak dan nu gratis een eerste kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek duurt maximaal 15 minuten. Wanneer je dan een consultaanvraag maakt, heb je al een beeld bij wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen.

Je kan je telefonisch aanmelden van maandag tot en met vrijdag tussen 10 uur en 20 uur via telefoonnummer 06-28572067 of door een bericht te sturen via het contactformulier of via e-mail: info@elvirebijsterbosch.nl.

Je hebt geen verwijsbrief nodig van je huisarts. Wanneer je voor vergoeding in aanmerking wil komen, kan je contact opnemen met je zorgverzekeraar. 

Bij je eerste afspraak vraag ik je om je zorgpasje mee te nemen. 

Intake
De intake bestaat uit een ingevuld online vragenformulier. Deze voldoet aan de AVG-normering. Bij de eerste afspraak zal ik aanvullende vragen stellen en vraag ik je de behandelovereenkomst te ondertekenen. Je kan mijn privacy verklaring hier lezen. 

Behandelplan
In het behandelplan stel ik samen met je het doel vast die je wil bereiken. Hierna kan de therapie beginnen. Hoe lang de behandeling gaat duren is afhankelijk van je klachten. 

Therapie
Afhankelijk van je klachten en ons samengestelde behandelplan, zie ik je eens per week of eens per twee weken in de praktijk aan de Peppelweg 38 in Rotterdam. 

Na de behandeling
Het lichaam heeft tijd nodig om te reageren op een behandeling. Zo wordt het zelfherstellende vermogen aangesproken.

Drink na de behandelingen net even iets meer water dan je normaal doet. Daarmee help je je lichaam in het zelfherstellende vermogen.