Werkwijze

Vanaf 11 mei 2020 ben ik weer geopend. Ik werk volgens de richtlijnen van het RIVM en houd me strikt aan het corona protocol. Vanaf vandaag zal ik eerst contact opnemen met klanten die al een afspraak hadden staan maar vanwege het corona verzet moesten worden.
Bij verkoudheid en/of griepverschijnselen plan ik graag later een nieuwe afspraak in.
Bij binnenkomst kan je desinfecterende handgel gebruiken.  Ik verheug me er op om je weer te mogen verwelkomen.

Je kan je telefonisch aanmelden van maandag tot en met vrijdag tussen 10 uur en 20 uur via telefoonnummer 06-28572067 of door een bericht te sturen via het contactformulier

Je hebt geen verwijsbrief nodig van je huisarts.

Wanneer je voor vergoeding in aanmerking wil komen, kan je contact opnemen met je zorgverzekeraar om te kijken hoeveel er vergoed wordt.

In veranderprocessen zijn ook trajecten mogelijk. Dit is altijd op maat afgestemd. Dit wordt in sommige gevallen door een werkgever vergoed, soms via een potje bij de gemeente op verzoek van je huisarts. Ik denk hierin graag mee naar de mogelijkheden.

Voorbeelden van trajecten die ik aanbied:

– een gezondere leefstijl
– omgaan met tegenslagen (op het werk, in het leven)
– terug naar je eigen kracht (na burn-out)
– terug naar meer energie
– afvallen op een gezonde manier
– Diabetes type 2 omkeren

Intake
De intake bestaat uit een ingevuld online vragenformulier. Deze voldoet aan de AVG-normering. Bij de eerste afspraak zal ik aanvullende vragen stellen en vraag ik je de behandelovereenkomst te ondertekenen.

Therapie
Afhankelijk van je klachten, zie ik je eens per week of eens per twee weken in de praktijk aan de Peppelweg 38 in Rotterdam. 

Na de behandeling
Het lichaam heeft tijd nodig om te reageren op een behandeling. Zo wordt het zelfherstellende vermogen aangesproken.

Drink na de behandelingen net even iets meer water dan je normaal doet. Daarmee help je je lichaam in het zelfherstellende vermogen.

Je kan mijn privacy verklaring hier lezen.