Voeding en Leefstijl

‘Laat voedsel uw medicatie zijn en niet medicatie uw voedsel.’ -Hippocrates-

Wil je op een natuurlijke manier gezonder en energieker worden? Ik kijk samen met jou wat bij jou past om je doelen te bereiken. Er is niet maar één manier die dé manier is. Er is wel maar één jij die reageert op voeding en het leven zoals alleen jij dit maar kan. Ik kijk dan ook samen met je wat bij jou past.

Voeding is een belangrijk onderdeel binnen de natuurgeneeswijzen om lekker in je vel te zitten. We herkennen het allemaal wel dat we na veelvuldig snacks en ‘slechte dingen’ gegeten te hebben, we ons daar niet lekkerder bij voelen.
Nu is er nergens zoveel over geschreven als over ‘goede en gezonde’ voeding. Wat is nu waar? Waarom wordt er zoveel over geschreven en lijkt iedereen ‘de waarheid’ te kennen.
Het antwoord ligt vooral in de ervaring van mensen. Als jij merkt dat een bepaalde levenswijze supergoed werkt, dan gun je dat de rest van de wereld toch zeker ook? Ik wel tenminste. Uit ervaring en uit mijn studie weet ik dat het vooral belangrijk is te kijken en te luisteren naar jou als persoon. Ik geef je adviezen die bij jou horen zodat je altijd een advies op maat krijgt.

Naast je voedingspatroon kijk ik samen met je naar je totale leefwijze. We stellen doelen die haalbaar zijn. Ben je aanvullend verzekerd? Dan krijg je vaak (deels) de consulten vergoed).