Voetreflex massage (bedrijven)

Ik geef bij uw bedrijf graag vitaliserende voetreflex massage zodat ook uw medewerkers gezond en gemotiveerd aan het werk blijven en minder stress ervaren.

In scandinavische landen wordt voetreflexologie succesvol ingezet bij het terugdringen van het ziekteverzuim. Ook vanuit mijn eigen ervaring hebben veel mensen vanwege een verkeerde werkhouding of langdurige stress, last van rug-, arm-, nek- en schouderklachten.  
Onderzoek toont aan dat wanneer voetreflexologie op de werkvloer wordt toegepast, de medewerkerstevredenheid omhoog gaat en het ziekteverzuim omlaag.

Hoe?
Met een vaste regelmaat geef ik aan uw medewerkers een half uur voetreflexmassage. Hierbij worden de reflexgebieden gemasseerd wat zowel een preventieve als een helende werking heeft. 

Wanneer u werknemers heeft die (langdurig) ziek zijn, bestaat de mogelijkheid van overige natuurgeneeskundige behandelingen. U kunt de voetreflexmassage ook opnemen in uw arbo-plan of in de werkkostenregeling.

Voordeel voor u, als werkgever
Het mooie is dat de overheid het ook belangrijk vindt dat werknemers zich in een gezonde arbeidsomstandigheid bevinden. Uw medewerkers blijven zo gemotiveerd en gezond. Onder bepaalde voorwaarden wordt voetreflexmassage door de belastingdienst beschouwd als een vrije verstrekking. Hierdoor is dit fiscaal aftrekbaar. De BTW van de factuur is volledig afrekbaar.
De investering die u doet in de gezondheid van uw medewerkers hebben door de fiscale voordelen een hoog rendement.

Afspraak maken?

Ik kom graag naar u toe om kennis te maken en meer uitleg te geven over voetreflexmassage. Het enige wat ik nodig heb is een rustige, afgezonderde ruimte waar ik mijn voetreflexstoel neer kan zetten.

U kunt mij bereiken via 06-28572067 of via info@elvirebijsterbosch.nl