Voetreflex massage

Moe? Herstellend van ziek zijn? Of je bent ziek en wilt ondersteuning op een aanvullende manier?

Ik geef graag vitaliserende voetreflex massage zodat je minder stress gaat ervaren. En dat komt je zelfherstel ten goede.

Bij stress en (chronische) vermoeidheid
In scandinavische landen wordt voetreflexologie succesvol ingezet bij het terugdringen van het ziekteverzuim in het bedrijfsleven. Op dit moment werken veel mensen thuis en merk ik in de praktijk dat steeds meer mensen, vanwege een verkeerde werkhouding of langdurige stress, last van rug-, arm-, nek- en schouderklachten krijgen.  


Bij kanker en bij chemokuren
Bij dagen als ‘Samenloop voor Hoop’ heb ik regelmatig ‘survivors’ behandelingen gegeven waarbij er mooie momenten zijn. Inmiddels geef ik ook voetreflex massage naast lopende chemo kuren. Het is aangetoond dat dit een positieve invloed heeft op het proces. Het geeft vaak een ontspannend gevoel en het kan ingezet worden bij verschillende vervelende bijwerkingen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de oorzaak van de bij werking. Daarom is dit ook een aanvullende behandelmethode en geen vervangende behandelmethode. 

Bij diabetes type 2
Diabetes type 2 kent verschillende gevoeligheden. Het is inmiddels wel steeds meer bekend dat verandering van leefstijl helpt om de insulinegevoeligheid te vergroten. Beweging is heel belangrijk, en dat lukt niet altijd voor iedereen. Een hoge mate van stress ervaren heb ik zelf gemerkt, had bij mij ook een enorme impact op mijn bloedsuikerwaardes. Ik heb kunnen voorkomen dat ik niet aan de medicatie hoefde. Voetreflexmassage helpt naast de aanpassingen die nodig zijn om een betere insulinegevoeligheid te krijgen. 

Hoe?

Met een vaste regelmaat geef ik je voetreflexmassage. Hierbij worden de reflexgebieden gemasseerd wat zowel een preventieve als een helende werking heeft. 

Voordeel voor werkgever
Het mooie is dat de overheid het ook belangrijk vindt dat werknemers zich in een gezonde arbeidsomstandigheid bevinden. Onder bepaalde voorwaarden wordt voetreflexmassage door de belastingdienst beschouwd als een vrije verstrekking. Hierdoor is dit fiscaal aftrekbaar. De BTW van de factuur is volledig afrekbaar.
De investering die de werkgever doet in de gezondheid van zijn/haar medewerkers hebben door de fiscale voordelen een hoog rendement.

Wil je gelijk een afspraak maken?
Neem dan contact op via 06 285 720 67